POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Visuaalinen Suunnittelu

Kaikki graafisen suunnittelun palvelut saman katon alta

Viimeistellyt visuaaliset ulkoasut kanavasta riippumatta

Tarvitsetteko uusia verkkosivuja tai vain faceliftiä nykyisiin? Tarvitsetko käyttöliittymäsuunnittelua vaikka mobiilisovellukseen? Onko sinulla valmis konsepti, johon tarvitset vain visualisoinnit? Tulit oikeaan paikkaan.

Meiltä saat myös muut suunnittelupalvelut kuten yritysilmeet, painotuotteet ja muut graafisen suunnittelun palvelut kokonaisvaltaisesti.

Visuaalisen suunnittelun palvelut

Verkkosivujen suunnittelu

Jos sinulla ei ole verkkosivuja, et ole olemassa. Suunnittelemme verkkosivut mobiilioptimoidusti, eli samat sivut toimivat niin puhelimella selattaessa kuin tietokoneellakin. Otamme huomioon myös hakukonenäkyvyyden verkkosivuja suunniteltaessa, jotta yrityksesi tarjoamat palvelut löytyvät helposti potentiaalisille asiakkaille.

Yritysilmeet ja brändäys

Yritysilme on yrityksesi sormenjälki, jolla erotut massasta. Yritysilmeeseen sisältyy yleensä logo, liikemerkki sekä tarvittavat mainosmateriaalien ja painotuotteiden suunnittelu, kuten käyntikortit ja esitteet.

Mobiilisovellusten suunnittelu

Suunnittelemme mobiilisovelluksesi helppokäyttöiseksi alustasta riippumatta. Olemme suunnitelleet sovelluksia iOS, Android sekä Windows-käyttöjärjestelmille ja tunnemme käyttöjärjestelmien ominaispiirteet sekä komponentit erinomaisesti. Olemme suunnitelleet lukuisia mobiilisovelluksia ja mobiilipelejä, olisiko seuraavaksi sinun sovelluksesi vuoro?

Muut palvelut

Konseptisuunnittelu
Sinulla voi olla valmis idea tai vain vahva tahto luoda uutta. Autamme ideoimaan ja luomaan ideoista valmiin visualisoidun konseptin tai prototyypin, jonka voi testata oikeilla asiakkailla nopeasti ja helposti, ilman suuria investointeja. 
Luova Breikki
Ota päiväksi tauko puurtamisesta luovan ongelmanratkaisun parissa. Tässä yhteisessä työpajassa opitte ideoimaan luovasti, asettumaan asiakkaan asemaan sekä ratkaisemaan asiakkaidenne ongelmia eri menetelmien ja työkalujen avulla.

Notice: Undefined offset: 1 in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Warning: Division by zero in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Ota rohkeasti yhteyttä

Kimmo Äijälä Design
kimmo.aijala@gmail.com
040 137 5391

  • Text Hover