POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Luova Breikki

Koulutus luovasta ongelmanratkaisusta sekä palvelumuotoilun menetelmistä

Pidä breikki puurtamisesta ja opi jotain uutta hauskalla ja tehokkaalla tavalla

Ota päiväksi tauko puurtamisesta luovan ongelmanratkaisun parissa. Tässä yhteisessä työpajassa opitte ideoimaan luovasti, asettumaan asiakkaan asemaan sekä ratkaisemaan asiakkaidenne ongelmia eri menetelmien ja työkalujen avulla.

Luova Breikki sopii hyvin esimerkiksi työntekijöiden arjen piristämiseen sekä toiminnan tehostamiseen. Järjestämme myös koulutuksia tarvittavista työkaluista, muotoiluajattelusta sekä palvelumuotoilun menetelmistä.

Mitä Luova Breikki sisältää?

Inspiroiva luento

Luennolla saat oikean maailman esimerkkejä muotoilusta ja toteutetuista projekteista, opit tuntemaan muotoilun historiaa sekä parhaita käytäntöjä ja esimerkkejä meiltä ja maailmalta. Luennolla opit myös mitä palvelumuotoilu on ja miten sitä voi hyödyntää teidän yrityksessänne tai organisaatiossanne.

Ideoidaan yhdessä
-työpaja

Työpajassa opetellaan parhaita ideointitapoja, sekä käytetään niitä ratkaisemaan ihan oikeita ongelmia hauskoilla, monipuolisilla ja inspiroivilla tavoilla. 

Muotoilun työkalupakki

Opi parhaat palvelumuotoilun menetelmät ja niiden käyttötarkoitukset, jotta voit käyttää menetelmiä myös omassa työssäsi jatkossa. Koskaan ei voi olla liikaa ässiä hihassa, vai mitä?

Diplomi suorituksesta

Jokainen itseään kunnioittava koulutus tarjoaa osallistujilleen myös upean diplomin, jonka voi ripustaa takan reunukselle ja jota voi ihailla kylminä pakkasöinä vaikka koko perheen kesken. Ja mikä parasta, ihan jokaikinen osallistuja saa diplomin palkinnoksi, eikä tarvitse edes kilpailla!

Muut palvelut

Konseptisuunnittelu
Sinulla voi olla valmis idea tai vain vahva tahto luoda uutta. Autamme ideoimaan ja luomaan ideoista valmiin visualisoidun konseptin tai prototyypin, jonka voi testata oikeilla asiakkailla nopeasti ja helposti, ilman suuria investointeja. 
Visuaalinen Suunnittelu
Tarvitseeko yrityksesi uusia verkkosivuja tai vain faceliftiä nykyisiin? Tarvitsetko käyttöliittymäsuunnittelua vaikka mobiilisovellukseen? Onko sinulla valmis konsepti, johon tarvitset vain visualisoinnit? Tulit oikeaan paikkaan.

Notice: Undefined offset: 1 in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Warning: Division by zero in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Ota rohkeasti yhteyttä

Kimmo Äijälä Design
kimmo.aijala@gmail.com
040 137 5391

  • Text Hover