POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Konseptisuunnittelu

Hähmäisestä ajatuksesta hiotuksi timantiksi
Sinulla voi olla valmis idea tai vain vahva tahto luoda uutta. Autamme ideoimaan ja luomaan ideoista valmiin visualisoidun konseptin tai prototyypin, jonka voi testata oikeilla asiakkailla nopeasti ja helposti, ilman suuria investointeja. Voimme auttaa sinua yksittäisen palvelun ideoinnissa tai vaikka kokonaisen liiketoiminta-alueen koeponnistamisessa.

Konseptisuunnittelussa hyödynnämme muotoiluajattelua (engl. Design Thinking) ja palvelumuotoilun menetelmiä, jotta konseptissa keskitytään ratkaisemaan asiakkaan oikeita ongelmia.  
Konseptisuunnittelun vaiheet voidaan parhaimmillaan käydä läpi jopa muutamassa päivässä, mutta valmisteluun on syytä varata jonkin verran aikaa, jotta kaikki kivet ja kannot on varmasti käännetty ja etenemme kohti oikeaa maalia.

Konseptisuunnittelun vaiheet

Vaihe 1.

Ratkaistava ongelma

Ensin määritellään yhdessä ongelma, jonka ympärillä lähdemme työskentelemään. Tässä vaiheessa keräämme kaiken olemassa olevan tiedon ongelmasta, kuten nykytilan kartoituksen, analytiikan ja muun saatavilla olevan datan, kilpailija-analyysin sekä ennen kaikkea asiakasymmärryksen.

Vaihe 2.

Ideat paperille

Seuraavaksi lähdemme yhdessä ideoimaan aiheen ympärillä. Ideointi-vaihe käydään läpi monipuolisilla menetelmillä yhdessä tai useammassa työpajassa. Vaiheen tarkoitus on puristaa kaikki mahdolliset ideat irti sekä valita niistä seuraavaan vaiheeseen edistettävät aihiot.

Vaihe 3.

Prototypointi ja testaus

Kolmannessa vaiheessa teemme ideoista nopean ja karkean prototyypin. Prototyyppi voi olla esimerkiksi paperille tehty piirros tai valmis klikkailtava käyttöliittymä-prototyyppi. Prototyyppiä koeponnistetaan sidosryhmillä ja asiakkailla, jotta tiedämme oliko ratkaisumme ongelmaan oikea vai palaammeko piirustuspöydän ääreen.

Vaihe 4.

Visuaalinen suunnittelu

Prototyypin ja asiakastestien perusteella olemme huomattavasti viisaampia ja voimme edetä viimeiseen vaiheeseen, visuaaliseen suunnitteluun. Tässä vaiheessa viimeistelemme konseptin, jotta kaikki näyttää siltä kuin niiden pitääkin ja konseptia kehtaa ylpeänä esitellä vaikka koko maailmalle.

Muut palvelut

Luova Breikki
Ota päiväksi tauko puurtamisesta luovan ongelmanratkaisun parissa. Tässä yhteisessä työpajassa opitte ideoimaan luovasti, asettumaan asiakkaan asemaan sekä ratkaisemaan asiakkaidenne ongelmia eri menetelmien ja työkalujen avulla.
Visuaalinen Suunnittelu
Tarvitseeko yrityksesi uusia verkkosivuja tai vain faceliftiä nykyisiin? Tarvitsetko käyttöliittymäsuunnittelua vaikka mobiilisovellukseen? Onko sinulla valmis konsepti, johon tarvitset vain visualisoinnit? Tulit oikeaan paikkaan.

Notice: Undefined offset: 1 in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Warning: Division by zero in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Ota rohkeasti yhteyttä

Kimmo Äijälä Design
kimmo.aijala@gmail.com
040 137 5391

  • Text Hover