POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Palvelut

Olemme erikoistuneet digitaalisten palveluiden konseptointiin ja ideointiin, mutta meiltä saat suunnittelupalvelut kokonaisvaltaisesti, kuten yritysilmeet, verkkosivujen suunnittelun ja muut graafisen suunnittelun palvelut. Järjestämme myös monipuolisia ja hauskoja ideapäiviä ja koulutuksia.
Konseptisuunnittelu
Sinulla voi olla valmis idea tai vain vahva tahto luoda uutta. Autamme ideoimaan ja luomaan ideoista valmiin visualisoidun konseptin tai prototyypin, jonka voi testata oikeilla asiakkailla nopeasti ja helposti, ilman suuria investointeja.

Konseptisuunnittelussa hyödynnetään muotoiluajattelua (engl. Design Thinking) ja palvelumuotoilun menetelmiä, jotta konseptissa keskitytään ratkaisemaan asiakkaan oikeita ongelmia. 
 
Visuaalinen Suunnittelu
Tarvitsetko uusia verkkosivuja tai vain pientä päivitystä nykyisiin? Tarvitsetko käyttöliittymäsuunnittelua vaikka mobiilisovellukseen? Olet oikeassa osoitteessa.

Meiltä saat myös muut suunnittelupalvelut kuten yritysilmeet, markkinointi, painotuotteet ja muut graafisen suunnittelun palvelut kokonaisvaltaisesti.

Luova Breikki
Ota päiväksi tauko puurtamisesta luovan ongelmanratkaisun parissa. Tässä yhteisessä työpajassa opitte ideoimaan luovasti, asettumaan asiakkaan asemaan sekä ratkaisemaan asiakkaidenne ongelmia eri menetelmien ja työkalujen avulla.

Luova Breikki sopii hyvin esimerkiksi työntekijöiden arjen piristämiseen sekä toiminnan tehostamiseen. Järjestämme myös koulutuksia tarvittavista työkaluista, muotoiluajattelusta sekä palvelumuotoilun menetelmistä.

Notice: Undefined offset: 1 in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Warning: Division by zero in /home/uno204354/public_html/wp-content/themes/massive-dynamic/lib/shortcodes/vc_column/index.php on line 23

Ota yhteyttä

Kimmo Äijälä Design
kimmo.aijala@gmail.com
040 137 5391

  • Text Hover